Om Oss

Gjennom Norway Motor har vi to utsalgsteder, henholdsvis Kragerø Motorsenter og Skien Motorsenter. Vi startet med import av ATV'er i begynnelsen av 2000, og ble ikke lenge etter en av de ledende i Norge på fire-hjulinger. Ved siden av Import av ATV bestemte vi oss for å ekspandere, og med en forkjærlighet for to-hjulinger, så tok ikke lang tid før vi begynte å forhandle merker som Derbi og Yamaha.
Gjennom våre gode kontakter tidlig på 2000 tallet så begynte vi å lukte på merker som SMC, men det var først i 2004 at vi tok inn SMC Sport 50 for første gang. I 2009 ble vi Hovedimportør på CPI. CPi har en flott historikk i Norge med driftsikre modeller som Popcorn, Hussar, Oliver, GTR og spesielt SM 50. Vi tok en periode inn Aeon ATV'er, men målet har hele tiden vært å få SMC Sport Barossa 50, fordi dette er den kvalitetsmessig beste Moped-ATV i Norge og er også den som har vært lengst på markedet. En husker kanskje Barossa 250 fra 90 tallet. Dette er den samme modellen, kvaliteten, blant de største 50cc på markedet og som i tillegg er registrerbar for 2 personer. SMC er Norges desidert mest solgte Moped-ATV gjennom tidene og det er så lite feil med dem at det knapt er målbart.
I 2012 følte vi at vi satt bra i det med tanke på vårt flotte varesortiment, inntil vi ble kjent med at Italienske Fantic Motor hadde kommet ut med en ny, fantastisk Supermotard i Fantic Caballero 50. Gjennom en uoffisiell markedsundersøkelse ble denne Motarden kåret til den nest mest likte mopeden gjennom tidene, kun slått av MT5. Nå gleder vi oss til å se hvordan Fantic vil herje i 2013.